Pronken in Slijk-Ewijk

SLIJK-EWIJK - Na met adjudant bij andere verenigingen op de pronkzitting is geweest, is Prins Pierre d’n Urste nu zelf aan de beurt. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari vinden de Pronkzittingen van carnavalsvereniging De Waalkanters plaats in dorpshuis Beatrix.

In de afgelopen weekenden heeft Prins Pierre d’n Urste zeer genoten van zijn bezoekjes aan de zusterverenigingen. Hij was zeer te spreken over de kwaliteit van de optredens, waarmee de lat voor de artiesten in Slijk-Ewijk hoog komt te liggen. De Waalkanters hebben er alle vertrouwen in dat het twee geweldige avonden gaan worden. Het programma kenmerkt zich door een leuke variatie aan optredens. Wees allen welkom om de sfeer in Dorpshuis Beatrix te proeven en te genieten van een mooi feest ter ere van Prins Pierre d’n Urste en zijn adjudant Hennie.

De Pronkzittingen van De Waalkanters zijn op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari. Aanvang is op beide avonden om 20:11 uur (zaal open om 19:30 uur). Kaarten zijn verkrijgbaar in dorpshuis Beatrix (in de voorverkoop zijn de kaarten 8 euro, aan de deur 10 euro).

Ook uw bericht in de krant?

OVERBETUWE - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw eigen regio? Dat kan! Uw bericht stuurt u heel eenvoudig online in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Op de homepage van onze website klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Als u uw bericht ook graag in andere regio's geplaatst wilt hebben, kunt u dit aangeven bij 'Opmerkingen'. Als er ruimte voor is zal de redactie uw bericht dan tevens plaatsen in de door u aangegeven regio's. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren'. Een poster of flyer hoeft u niet bij te voegen, want die wordt niet geplaatst, maar uiteraard kunt u wel een bijpassende (rechtenvrije) foto toevoegen. Graag zelfs! De rest wijst zich vanzelf. Heeft u hulp nodig? Bel: 0481-464770, wij helpen u graag verder, zodat we uw bericht onder de aandacht kunnen brengen in uw regio.