Van 6 tot en met 12 februari

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS WATERMAN. Waterman is vooral een nerveus type. Het is dan ook niet gek dat aandoeningen van de zenuwbanen bij dit teken horen. Gordelroos (ontsteking van zenuwuiteinden) is ook typisch voor de waterman. Spanning, en dus ook overspanning/burn out) is ook waterman eigen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus komen spataderen ook veelvuldig voor.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Op vrijdag voer jij het hoogste woord. Laten je opmerkingen nu ook nog hout snijden! Op diezelfde dag gaat de planeet Venus naar jouw sterrenbeeld. Dat is de komende weken een stand waardoor je vake het compromis opzoekt en gemakkelijker samenwerkt. Op maandag voeg jij de daad bij het woord.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Vanaf vrijdag staat jouw planeet Venus in het teken ram. Dat is de komende weken een stand waardoor je eerder geïrriteerd bent en ongeduldiger wordt. Volgende week maandag krijg je hulp van vrienden. En volgende week woensdag geniet je vooral van fysiek contact. Dat kan een massage zijn!

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Op vrijdag maak jij zeer spitse opmerkingen die anderen in hun zak kunnen steken. In het weekend raak je verzeild in een discussie die echt nergens toe leidt. Maak het vooral op zondag niet ingewikkelder dan nodig is. Volgende week woensdag is het nodig om zaken heel simpel uit te leggen.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Op donderdag en vrijdag ga jij, ondanks de vele twijfels die door je heen gaan, als een trein vooruit. In het weekend is het volle maan en ben je mede daardoor gemakkelijk van je stuk gebracht. Na het weekend kom je niet goed uit je woorden. Maar jouw daden spreken gelukkig boekdelen!

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
De volle maan op zondag markeert een ongewoon moment voor jou; je hebt zo'n beetje overal twijfels over. En daarmee loop je niet graag te koop! Aanstaande maandag is het gelukkig beter met jou en je eventuele onzekerheidsgevoelens. Je zet je in voor het groepsbelang en geniet hiervan.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Aanstaande vrijdag laat je zien dat jouw inzicht in complexe problemen heel groot is. Bijna blind doe je die dingen die goed zijn. Anderen bewonderen dan jouw vakkundigheid. Zondag is het gevaarlijk om jouw kritiek te uiten. Het zou kunnen leiden tot grote verwijdering waar jij dat eigenlijk niet wil.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Vanaf vrijdag staat jouw planeet Venus in het snelle teken ram. Dat geeft een periode van enkele weken waarin jij vaker ervoor kiest om solistisch te werk te gaan. Toch vergeet je aanstaande maandag niet wie je vrienden zijn. Volgende week woensdag verdiep jij een bepaald contact.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Aanstaande vrijdag doorgrond jij een bepaald probleem. En je kunt aan de ander precies uitleggen hoe dit in elkaar steekt. In het weekend kun je beter zwijgen dan spreken! Dat scheelt een hoop gedoe! Volgende week woensdag kun je succesvol de banden met een bepaald persoon aantrekken.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Vlak voor het weekend twijfel jij aan je eigen wijsheden. Iemand maakt zulke rake opmerkingen dat jouw overtuigingen op hun grondvesten staan te schudden! Het weekend verloopt nogal rustig dus heb jij alle tijd om hierover na te denken. Volgende week dinsdag komt je zelfvertrouwen weer terug.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Vlak voor het weekend heb je overal even genoeg van. Gelukkig is het weekend zo rustig dat je echt even tot jezelf kunt komen. Vergeet niet te informeren naar hoe het met de ander gaat! Aanstaande maandag ben je heel doeltreffend bezig. Op woensdag kom je maar moeilijk uit je woorden.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Aanstaande donderdag voel jij je heel senang. Maar op vrijdag en zaterdag verkeer je in het verkeerde gezelschap waardoor jouw stemming omslaat. Volgende week maandag voel jij je zo goed dat je de wereld aan kunt. Volgende week woensdag zit de ander helaas niet op jouw golflengte.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Aanstaande donderdag twijfel jij heel erg aan jezelf. Geef jezelf niet overal de schuld van, vissen! Op vrijdag gaat het beter en ben jij in de stemming om de bloemetjes buiten te zetten. Geniet ervan! Volgende week dinsdag is een verwarrende dag. Probeer je gevoeligheid met humor te relativeren.