Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - De voorjaarscompetitie is weer van start gegaan. Team 1 ging op bezoek bij DSV Relax en verloor met 7-3. Een onnodige nederlaag, vier vijfsetters gingen nipt verloren. Lennard Springvloet Dubbeld won keurig tweemaal en invaller Frank Balzer wist op fraaie wijze eenmaal te winnen.

Team 2 speelt een klasse hoger en moet flink aan de bak. Tegen Herpen werd er goed gespeeld, ondanks een 6-4 nederlaag. Daan Barends scoorde mooi tweemaal. Yoeri Liethof en Bart Barends wonnen eenmaal. Team 3 won met 6-4 van Gazelle. Rudy Gerritsen was met drie zeges in goede doen. Ronald Stevens won keurig tweemaal en was samen met Ramona Gerritsen ook sccesvol in het dubbelspel.

Team 4 speelt een klasse hoger en versloeg Velp verrassend met 7-3. Frank Balzer is in goede vorm en won driemaal. Hans Wassink won tweemaal en Jaap van der Garde eenmaal. Het dubbelspel ging naar Frank en Hans. Team 5 kende ook een prima start en versloeg Victoria met 7-3. Ruud van Kooij was met drie zeges prima op dreef. Alaa Alsaaidi won keurig tweemaal en Wilma Stap scoorde eenmaal en won samen met Ruud het dubbelspel. Team 6 was niet volledig, maar speelde tegen Gazelle toch nog gelijk. Bert Liethof speelde sterk en won driemaal. Sascha Colen won eenmaal en pakte samen met Bert ook de winst in het dubbelspel. Het eerste jeugdteam speelt na het kampioenschap een klasse hoger en tegen Essentia werd met 6-4 verloren. Bodhi Lindeboom en Niels Loeffen won eenmaal en samen ook de twee dubbels. Team 2 speelt voor het eerst competitie en SKF was duidelijk te sterk, maar de successen zullen snel komen. Meer info staat op www.httc71.nl.