Film Red Joan in Theater De KiK.
Film Red Joan in Theater De KiK.

Film Red Joan - Historisch drama

ELST - De film 'Red Joan' draait op donderdag 6 februari om 20:00 uur in Theater De KiK. Kaartjes zijn inclusief drankje, te reserveren via www.theaterdekik.nl voor acht euro.

De in Engeland geboren Joan Stanley is een Sovjet en sympathisant van de communistische partij. Ze wordt ingelijfd als ambtenaar en wordt in de jaren '30 gerekruteerd door de KGB. Ze slaagt erin geheimen omtrent de kernbommen door te spelen aan de Sovjet-Unie en weet ruim een halve eeuw haar identiteit als spion verborgen te houden.

Carnavalsavonden van De Wielewoalers

OOSTERHOUT - De Wielewoalers heeft voor de komende carnavalsavonden weer een mooi programma voor u weten samen te stellen.

Op zaterdagavond 22 februari is het Gemaskerd bal met muziek van New Leaf. Tijdens deze avond worden prijzen uitgereikt voor de best verkleedden en worden Miss en Mister Carnaval 2020 bekend gemaakt. De avond duurt van 21.00 tot 01.30 uur er zal plaatsvinden in dorpshuis De Schakel, Honsvoet 2 in Oosterhout. Toegang vanaf 12 jaar, en de entreeprijs is 10,00 euro. Leden hebben vrij toegang.

Zondag 23 februari speelt New Leaf de mooiste carnavalshits en meezingers tijdens ons Prinsenbal. De avond duurt van 21.00 tot 01.30 uur en zal plaatsvinden in dorpshuis De Schakel. Toegang vanaf 12 jaar, en de entreeprijs is 10,00 euro. Leden en jeugd van 12 - 17 jaar hebben vrij toegang.

Op maandag 24 februari laat Dj Henry iedereen uit zijn dak gaan op het Stuiterbal. De avond duurt van 21.00 tot 01.30 uur er zal plaatsvinden in dorpshuis De Schakel. Toegang vanaf 12 jaar, en de entreeprijs is 10,00 euro. Leden hebben vrij toegang.

Let op NIX18! Carnavalsvereniging De Wielewoalers werkt met bandjes en leeftijdscontrole bij de entree, legitimatie verplicht! Pinnen niet mogelijk. De Wielewoalers viert niet alleen in de avonden carnaval, hun volledige programma staat op www.dewielewoalers.nl.