Kant Noch Wal land met hun
Kant Noch Wal land met hun "Knalpollo" op de maan. (foto: A. Janssen)

Toppronkzittingen Zet 'm Op

ELST - Gezien de complimenten voor de artiesten van Zet ‘m Op, vond het Elster publiek de zes pronkzittingen top.


Onder leiding van Prins Rien le Chanteur en zijn adjudant Henry werd het jubileumlied gezongen door alle leden van Zet ‘m Op tijdens een “flashmop”. De jeugdgroepen, BBB, Nei Grei en Eigewies keken terug én vooruit en lieten zien dat het met de toekomst van Zet ‘m Op wel goed zit. Wat een talent!
De Deurzetters maakten de zaal warm met een lekkere meezinger en de Chanellekes gingen in het kader van het 66-jarig jubileum met drie countrynummers Route 66 af. Hent en Truus sloten het programma voor de pauze af met een knappe act op een groot cruiseschip. Na de pauze was het natuurlijk weer de beurt aan Kant Noch Wal. Zij landen met hun Knalpollo op de maan. Een hilarische act waarin gespeeld werd de zwaartekracht, woorden en natuurlijk met humor.

Na het luisterlied waarin De Hofzangers het publiek bedankten voor hun 66 jaar trouwe steun verscheen Marianne de Vette als oma op het podium voor een weergaloze buut, met veel Elster actualiteit. De Hofzangers zongen drie 'knalnummers' over de eerste Elster schutterij Sint-Schiet us Op, waarna Dave Willemsen het programma afsloot met een geweldige buut. Als medium gaf hij een inkijk in het leven van een helderziende. De zaal ging weer plat. Tijdens de spetterende finale riep president Ruud Maatman alle artiesten en medewerk(st)ers nog één keer het podium op om afscheid te nemen van het, getuige het grote aantal staande ovaties, zeer tevreden publiek.