Ine Vedder (links) en Magda Rem (rechts) ontvingen bloemen als dank voor hun inzet. (foto: Kitty Arends)
Ine Vedder (links) en Magda Rem (rechts) ontvingen bloemen als dank voor hun inzet. (foto: Kitty Arends) Kitty Arends

Bestuurswisseling bij de

Zonnebloem afdeling Zetten

OVERBETUWE - Op 22 januari legde Magda Rem haar voorzitterschap van de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk in goed overleg neer, tijdens de vrijwilligersvergadering. Deze functie heeft zij precies 10 jaar vervuld. Zij blijft wel als vrijwilligster actief bij de afdeling.

De nieuwe voorzitter is Ine Vedder. Voor Ine is het vrijwilligerswerk en het bestuurswerk niet vreemd. Ruim twintig jaar is zij vrijwilligster en reeds heel lang als bestuurslid al verantwoordelijk voor het organiseren van de activiteiten. Menig gezellige bijeenkomst en uitje heeft zij al georganiseerd. De laatste jaren als assistent van het huidige bestuurslid activiteiten Stien op den Brouw. Het bestuur is met deze bestuurswisseling helaas nog niet compleet. Sinds het overlijden van de secretaris Miny Hosmar is er een vacature voor het secretariaat van de afdeling. Deze functie wordt momenteel ingevuld door de secretaris van de regio maar zij kan deze functie niet blijven invullen. Er is een zoektocht gaande voor een nieuwe secretaris.Zonnebloemwerk is vrijwilligerswerk in tweerichtingsverkeer. Ten eerste gaat het om de gasten en hun kwaliteit van leven. Zij krijgen regelmatig een bezoekje en doen mee met activiteiten. Zo voorkomen we dat mensen met een lichamelijke beperking eenzaam worden. Ten tweede leveren de vrijwilligers hun tijd en inzet en krijgen daar veel voldoening voor terug. We hebben elkaar nodig voor de kwaliteit van ons leven.

"Wilt u meer weten over het werk van de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk of u wilt zich opgeven als vrijwilliger dan kunt u contact opnemen met: Cora Mantel c.mantel@hetnet.nl; 0488 454931."