De Loohof genomineerd

ZETTEN - In het kader van de actie 'Help Nederland Vooruit' van de ING, is De Loohof genomineerd voor een donatie van minstens duizend euro en maximaal vijfduizend euro. Des te meer stemmen des te meer geld.

De vereniging is voortgekomen uit de samenwerking van 25 vrijwilligers in het centrum en in juni 2019 gevestigd als vereniging. "Wij organiseren activiteiten voor ouderen uit de omgeving zodat deze uit hun isolement worden gehaald en andere mensen ontmoeten. Ook blijven ze actief in het centrum. Mensen worden geholpen met het invullen van allerlei formulieren."

"Met de donatie willen wij de omstandigheden binnen het centrum verbeteren. Denk daarbij aan het aanschaffen van nieuw meubilair, muziekinstallatie, spelmateriaal en een tv, zodat wij nog meer en/of beter kunnen functioneren. Daarnaast willen wij ons ook gaan richten op de jongeren uit de omgeving met activiteiten speciaal gericht op deze doelgroep. Als u ons centrum wilt steunen breng dan uw stem uit op internet: www.helpnederlandvooruit.nl/doel/het-ontmoetingscentrum-de-loohof."