Van 30 januari tot en met 5 februari

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS WATERMAN. Hele oude en hele nieuwe zaken trekken de waterman aan. Zo kunnen ze bezig zijn met (amateur) archeologie of met antiek. Maar de moderne beroepen, vooral in de ICT sector, liggen hen ook heel goed. Graag grijpen ze terug op oude ambachten. Maar de robotisering hoort ook bij dit teken. Ze verbinden mensen graag dus werk bij een vakbond of iets dergelijks past ook goed.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Aan het einde van de week ben je lekker op dreef. De dingen gaan precies zoals jij het wilt! Maak gebruik van deze wind mee om flink door te pakken met wat jij om handen hebt. Het weekend en het begin van de volgende week verlopen rustig. Maar op woensdag moet je noodgedwongen een keuze maken.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Tot en met zaterdag geniet jij van de relatieve rust in jouw bestaan. Op zondag kun je een stuk dichter bij de ander komen! Op mandag kies jij voor de begaanbare paden. Op dinsdag is er een buitenkansje. En op woensdag laat je zien dat jij ook met moderne zaken uit de voeten kunt.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vlak voor het weekend krijg je te maken met machtige mensen. Jij bent 'on speaking terms' met hen. Op zondag heb je de neiging om te kakelen als een kip zonder kop. Met wat humor is het toch te pruimen voor anderen. Vanaf maandag gaat jouw planeet Mercurius in vissen lopen. Dat geeft wat chaos.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Vlak voor het weekend stapelen de problemen zich op. Daarom neem je op zaterdag het besluit om het over een heel andere boeg te gooien. Zondag en maandag zijn goede dagen om die dingen te doen die jou liggen. Dinsdag slaat dat om door chaotische taferelen. Op woensdag moet je daarom keuzes maken.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Tot en met zondag is het redelijk stil in jouw bestaan. Dat betekent wel dat je de aandacht van anderen mist. Waar zou je toch zijn zonder publiek? Op maandag weet je daar wel iets op. Je maakt jezelf belangrijk! Belangrijker dan je in wezen dan bent. Toch leef je daar maandag en dinsdag van op.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Op donderdag en vrijdag werk jij mee aan een belangrijke klus. Je hebt daadwerkelijk iets in te brengen! Op zondag krijg je te maken met meningsverschillen. Probeer verdraagzaam te zijn. Vanaf maandag loopt jouw planeet Mercurius in het teken vissen. Dat brengt veel werk met zich mee.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
In het komende weekend krijgt intimiteit een nieuwe kleur! Geniet er zoveel mogelijk van. Maandag krijg je te maken met alledaagse beslommeringen. Gelukkig kunnen die jou ook boeien. Dinsdag en woensdag richt jij je blik op de toekomst. Je hebt nog zoveel plannen die je uit zou willen voeren.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Aanstaande donderdag ben jij in een heel open bui. Je vertelt zowaar allerlei persoonlijke dingen die je normaal achter zou houden. Het weekend is uitermate geschikt om te daten of om jouw bestaande relatie te verstevigen. Op woensdag sta je voor een moeilijke en emotionele keuze.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Op donderdag ben je een beetje chagrijnig. Alles loopt anders dan jij wilt. In het weekend ben je weer een spraakwaterval. Gelukkig valt het goed bij je 'publiek'. Op maandag ben je erg joviaal tegen Jan en alleman. Volgende week dinsdag lacht het geluk je toe. En je deelt dat graag met anderen.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Ondanks het feit dat je op vrijdag niet zo goed in je vel zit, probeer je toch wat te maken van het contact met anderen. Je stelt je in ieder geval zo open mogelijk op. Na een rustig weekend (even uitblazen!) ben jij op maandag in een hartelijke bui. Je krijgt dat meer dan terug van de ander!

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Vrijdag helpt het als je met een ander praat over je zorgen. Het helpt je om deze zaken te relativeren. Zaterdag ben je wat nerveus. Komt dat door niet verwachtte veranderingen? Maandag geniet je van de openheid van de ander. En op woensdag help je anderen om een verbinding te maken.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Het weekend is op zich gezellig maar ook een tikje chaotisch. Hou je hoofd koel en maak geen loze beloften! Vanaf maandag gaat de planeet Mercurius in jouw sterrenbeeld lopen. Dat geeft meerdere weken waarin jij graag op stap gaat en mee veert met iedere verandering. Dinsdag heb je een voordeeltje.