Theaterconcert Willibrordus in december. (foto: Wim van Berlo)
Theaterconcert Willibrordus in december. (foto: Wim van Berlo)

Goed voornemen? Muziek maken!

HERVELD - Het nieuwe jaar is weer van start gegaan. Veel mensen maken goede voornemens om aan een betere conditite te gaan werken, meer samen te gaan doen met andere mensen en iets nieuws te gaan proberen.

"Bij onze vereniging kun je dit alles combineren! We zoeken voor ons orkest muzikanten met of zonder ervaring. Vooral in het zwaardere werk (bassen en baritons) kunnen we versterking gebruiken, maar ook onder andere slagwerkers, bugelisten, trompettisten, hoornisten, trombonisten en saxofoonspelers zijn welkom.

We zijn een muziekvereniging met een fanfare-bezetting, maar andere instrumenten zijn ook welkom. Dus speel je een koperinstrument of saxofoon, heb je die ooit gespeeld of wil je die leren spelen? Wij verzorgen de lessen voor kinderen vanaf groep 5, maar ook voor volwassenen, zodat je mee kunt gaan spelen in ons orkest. De lessen en repetities zijn op maandag in Herveld. Voor andere instrumenten is ook plaats binnen onze vereniging, alleen kunnen we daar geen lessen in verzorgen.

Dit jaar bestaan we 75 jaar en dat willen we gaan vieren met veel muzikanten. Dus start het nieuwe jaar goed en meld je aan via willibrordus.ha@gmail.com. Dan sturen wij je extra informatie. De eerste zes lessen of repetities zijn sowieso gratis!"