Van 9 tot en met 15 januari

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS STEENBOK. Qua gezondheid is de steenbok een taaie! Ze mankeren over het algemeen niet zoveel en bij milde klachten werken ze gewoon door (hun verantwoordelijkheidsgevoel!). Als ze echt ziek worden is er echt iets aan de hand. Gevoelige punten zijn hun haren (uitval/kaalheid) en de huid. Daarnaast zijn ze gevoelig voor klachten aan hun knieën.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Vrijdag dreig je met iemand in conflict te komen. De ander lokt het als het ware uit. Na een rustig weekend waarin je veel aan beweging toe komt begint de nieuwe werkweek wat rommelig. Volgende week woensdag is er een confrontatie met mensen die veel krachtiger zijn dan jij.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Tot en met het weekend is het vrij rustig in jouw leven. Vanaf maandag gaat jouw planeet Venus in het teken vissen lopen. Dat geeft een periode van enkele weken waarin je vooral veel dagdroomt maar je creativiteit op volle toeren zou kunnen draaien. Woensdag heb je in ieder geval een briljant idee.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vrijdag voel jij je heel sterk. Maar je kunt je eigen kracht ook overschatten! Pas op dat je niet in een conflict verzeild raakt waarin jij niets te zoeken hebt. Aanstaande zondag pleeg jij een soort machtsovername. Verbaal kan de ander jou dan niet aan. Maak niet meer kapot dan je lief is!

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Aanstaande vrijdag twijfel jij over zo'n beetje alles wat los en vast zit. Toch ga jij op zaterdag in actie komen. Volgende week maandag en dinsdag wil jij vooral vooruit komen waar anderen daar een vraagteken bij zetten. Volgende week woensdag lopen jouw zaken echt als een trein. Geniet ervan!

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op vrijdag heb jij over alles iets te zeggen. Ga er niet vanuit dat jij gelijk krijgt. Sommige mensen zijn erop uit om jou met je eigenwijsheid onderuit te halen. Volgende week maandag voel jij je zo sterk, dat je als het ware een couppoging doet. Dat geeft je macht maar maakt je ook kwetsbaar.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Aanstaande vrijdag bedoel jij het goed, maar komt dat op de ander toch verkeerd over. Probeer dat te voorkomen door jezelf kwetsbaar op te stellen. Aanstaand weekend overrompel je de ander zo heftig met jouw kritiek dat je de ander helemaal omver blaast. Dat is toch niet jouw bedoeling?

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Tot en met het weekend is alles koek en ei in jouw bestaan. Vanaf volgende week maandag gaat jouw planeet Venus in het teken vissen lopen. Dat kan zowel positief als negatief uitwerken. Of je maakt dingen mee in de liefde die je niet durfde te dromen. Of het wordt een vreselijk drama.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op vrijdag loopt iemand jou te zieken. Er niet op in gaan lijkt het beste. Beheers jezelf liever! Aanstaande zondag en maandag lijk je wel een kleine dictator, zo ga jij te keer tegen iedereen die maar een beetje dwars ligt. Dat levert geen vrienden op en dat merk je op woensdag heel goed!

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Het lijkt wel alsof iedereen met zichzelf en de directe omgeving overhoop ligt. Vrijdag hou jij daarom wijselijk je mond. En waar anderen heel stellig zijn, durf jij openlijk te twijfelen. Volgende week dinsdag praat jij over je eigen emoties. Dat is een goede zaak. Anderen hebben begrip voor jou.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Aanstaande vrijdag voel jij je niet door anderen gezien. En dat terwijl je je zo inspant voor die ander. Zondag kun je kiezen. Of je relativeert de dingen die dan gebeuren, of je neemt ze zo serieus dat je wel iets moet doen. Op maandag voel jij je zo goed dat je helemaal straalt. Dit is nu geluk!

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Jij bent een echte rebel. Maar tijdens het komende weekend ben je het zo oneens met de manier waarop dingen gaan, dat je het liefste het gangbare om zeep wilt helpen. Pas op voor een té radicale houding, want dat kan als een boemerang op jou terugkomen. Probeer wat meer te relativeren.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Vlak voor het weekend voel jij ontevreden en tegelijk is er reden om wel tevreden te zijn. Probeer datgene te zien wat er wél is! Vanaf volgende week maandag loopt de zachtaardige planeet Venus in jouw sterrenbeeld. Een goede stand voor de creatieve vissen maar ook voor de romantiek!