Rocketman met Elton John.
Rocketman met Elton John.

Flm Rocketman in Theater De KiK

ELST - Op donderdag 9 januari draait de biografie van Elton John 'Rocketman' om 20.00 uur in Theater De KiK in Elst. Kaartjes zijn 8,00 euro, inclusief drankje en te reserveren via www.theaterdekik.nl.

Rocketman’ vertelt het waargebeurde verhaal van Elton John. Elton besluit als jonge jongen naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan, waarna hij vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aangaat. Uiteindelijk zal hij uitgroeien tot een wereldberoemde superster.

Filmavond in Herberg De Aandacht

HETEREN - Donderdag 9 januari filmavond in Herberg De Aandacht met 'A Quiet Passion' (Terence Davies, 2016)

De 19de-eeuwse Amerikaanse dichteres Emily Dickinson leidt een teruggetrokken bestaan op het familielandgoed. Vanbinnen is ze een gekwelde ziel, vanbuiten een proto- feministe die de religieuze en sociale mores van haar omgeving bekritiseert. Toch is dit ook een film die niet alleen tragiek maar ook ironie en spitse dialogen bevat. Ter inleiding lezen we enkele van Dickinsons gedichten. Inleiding en nagesprek: pastor Victor Bulthuis.

De film begint om 19.30 uur, kosten 4 euro vooraf aanmelden en wilt u graag mee eten 5 euro ook dan vooraf aanmelden bij Corina Vos 06 20544726.