Suze in De Voorhof

KESTEREN - Vrijdag 10 januari om 20.00 uur komt Suze Korver naar De Voorhof in Kesteren (Nedereindsestraat 30c) om over haar bijzondere levensverhaal te vertellen.

Suze en Siem, haar echtgenoot, zijn oud-Voorhoffers. Suze stond nog volop en levenslustig in het leven toen zij in 2014 geconfronteerd werd met een bloedvergiftiging. Deze vergiftiging was zo ernstig dat zowel haar onderbenen als haar handen geamputeerd moesten worden. Maar dat was geen ‘einde oefening’ voor Suze; integendeel!

Door haar positieve instelling, wilskracht en gedrevenheid staat zij weer midden in het leven. De twee jaar van haar ziekte en herstel heeft Suze verbeeld en verwoord in het boek ‘Een leven vol lef’. Gedichten en schilderijen over 24 maanden uit haar leven.

De opbrengst van de verkoop van dit boek besteedt Suze aan de aankoop van een driewielfiets voor een jongere met een handicap. Uiteraard neemt zij op 10 januari een stapel boeken mee naar De Voorhof en is daar een aantal van haar schilderijen te zien. Zie ook www.suzekorver.nl.