Bezoekers bij binnenkomst concert Animato. (foto: Charlotte Selten)
Bezoekers bij binnenkomst concert Animato. (foto: Charlotte Selten)

Schitterend concert Animato in Herveld

HERVELD - Zondag 22 december genoot een overvolle kerk vol enthousiaste bezoekers van het geweldige decemberconcert van het koor Animato uit Zetten.

Alle ingrediënten waren aanwezig om tot deze mooie concertmiddag te komen. De warme sfeer in de kerk, het gemotiveerde koor en de unieke en virtuoze bayanspeler Oleg Lysenko, die iedereen wist te beroeren en te verbazen met zijn formidabele spel. Het koor bracht een goed uitgebalanceerd en mooi programma waaronder kerstliederen, geestelijke en wereldse liederen. Met een aantal stukken uit de musical Les Misérables, met overtuiging en met groot gevoel door het koor gezongen, werd na het Stille Nacht de concertmiddag met een langdurig staand applaus afgesloten. Dat het concert bijzonder werd gewaardeerd, bleek uit de vele positieve reacties die Animato na afloop ontving.

Open klaverjastoernooi

ELST - Het klaverjastoernooi in Elst op zaterdag 18 januari is in het gebouw van P.V. De Toekomst op de PAS (sportpark).

De aanvang is 10.30 uur. Opgave voor 13 januari via 026 3340634 of fpost@planet.nl. De kosten zijn inclusief 1 kop koffie en 2 broodjes vijf euro. De organisatie is innnhanden van S.O.V.E. in Elst.