Afbeelding
Foto:

Meeuwsen Wonen Slapen, kom binnen!

ZETTEN - Vandaar dat wij huis-aan-huis de lifestyle-folder hebben bezorgd, met verschillende leuke acties.

Lifestyle folder aanbieding stalen liggen in de winkel, van onder andere lifestyle tapijt, victory vinyl, long island laminaat, lifestyle gordijnen en inbetween. Bij Meeuwsen Wonen Slapen bent u op het juiste adres voor de gehele stoffering van uw woning, kantoor, praktijk, winkel, showroom, grote en kleine projecten, niets is ons te gek.
Wij hebben een ruim assortiment voor uw inrichting onder andere: tapijten, vinyl, pvc (lijm/ click), marmoleum, laminaat, gordijnen, inbetween, binnen/ buiten zonwering, horren, hordeuren.
Een nieuwe vloer kan uw inrichting al een compleet andere uitstraling geven. Wij hebben alle kennis in huis voor de juiste adviezen voor het uitzoeken van uw product. Zelden zie je nog een stoffeerder met zoveel enthousiasme en liefde voor zijn vak, het spreekt voor zich als u het eindresultaat ziet. Kwaliteit, service en vakmanschap worden gelukkig nog steeds herkend.

Kom vrijblijvend bij ons langs of maak een afspraak, Meeuwsen Wonen Slapen te Zetten, mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij ons langs te komen dan komen wij graag naar u thuis toe voor het juiste advies. Bij ons nieuw in de collectie: de enige echte Mart Visser gordijnen. Kom deze mooie collectie bewonderen.

Meeuwsen Wonen Slapen, Hoofdstraat 4a, Zetten; 0488 451779.