Afbeelding
Foto:

Ongewenste gasten

ZETTEN - Iedereen is het er over eens: muggen zijn buitengewoon irritant. Je ziet ze niet, ze zijn er wel en ze slaan toe als je even niet oplet. Een hor is dus geen overbodige luxe. Niet alleen voor het weren van insecten, maar ook voor het filteren van pollen.

Horren voor je raam. Voor alle ramen is een oplossing, hoe deze ook openen of sluiten. Ook kun je kiezen wat je wilt; een vaste hor of eentje die je er in zijn geheel voor weghaalt. Of oprolt. En dat in 180 verschillende kleuren. Pollenallergie? Geen probleem. Hubo heeft speciaal gaasdoek.

Het dakraam. Na een warme zomerdag zorgt een open raam voor verkoeling. Speciaal voor dakramen hebben wij een serie horren waarmee je 's nachts de muggen en overdag de warmte buiten houdt. Verkrijgbaar in verschillende maten en geschikt voor dak- en tuimelramen.

En de deur. Buitendeur, openslaande deur, dubbele deur of schuifpui: Hubo heeft voor iedere deur een hor. Denk aan een plissé hordeur: gebruiksvriendelijk en ruimtebesparend. Of een rolhor: deze doet het hele jaar zijn werk dankzij wind- en tochtvaste gaasgeleiding. Natuurlijk hebben we ook de bekende magneethor en de lamellenhor: perfect voor kinderen en huisdieren.

Hulp nodig? Hubo meet, maakt en monteert de hor voor je aan huis!

Hubo Zetten, Veldstraat 23 Zetten, 0488 451350