Afbeelding
Foto:

Wat is de verkoopwaarde van uw woning?

ZETTEN - De landelijke woningmarkt en prijsontwikkelingen zijn vaak in het nieuws. Maar de lokale woningmarkt en prijsontwikkelingen wijken af van de landelijke woningmarkt. Een logische vraag van veel woningeigenaren is dan ook: Wat is de verkoopwaarde van mijn woning? Om een goed inzicht te krijgen kunt u bellen met RAS Makelaars voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning.

De waardebepaling wordt uitgevoerd door een Register Taxateur die de plaatselijke woningmarkt zeer goed kent. RAS Makelaars is als sinds 1991 gevestigd in de Betuwe en heeft alle kennis van de woningmarkt in de Betuwe en omgeving.

RAS Makelaars staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wij komen daarom graag persoonlijk bij u langs om uw woning echt goed te kunnen beoordelen. Het fijne voor u is dan ook dat u al uw vragen gelijk kunt stellen. Bijvoorbeeld eerst kopen en daarna verkopen of juist andersom. Ook kunnen wij het beste verkoopmoment bepalen.

Indien u uw woning via RAS Makelaars verkoopt, zijn wij ook uw gratis aankoopmakelaar. Hierdoor kunt u sneller besluiten en krijgt u goede en optimale informatie over de nieuwe woning.

Maak een vrijblijvende afspraak met: RAS Makelaars, Hoofdstraat 50 Zetten; telefoon: 0488 420044.