Afbeelding
Foto:

Lingehoeve Diergeneeskunde in Zetten is een kleinschalige praktijk voor alle huisdieren en al jaren een begrip in Zetten.

ZETTEN - Bij Lingehoeve Diergeneeskunde in Zetten bieden we kwaliteit en klantgerichtheid. Met vaste medewerkers willen wij een eigen en vertrouwd gezicht zijn voor u, maar ook voor uw huisdier.

Wist u dat poezen en katers al vanaf 6 maanden geslachtsrijp kunnen worden? Daarom adviseren wij om uw poes of kater op deze leeftijd te laten steriliseren of castreren. Ook honden kunnen van 6-8 maanden geslachtrijp worden. Teven adviseren wij te steriliseren. Konijnen zijn al geslachtsrijp vanaf 4-5 maanden. Soms al eerder. Ook bij konijnen en knaagdieren heeft het voordelen om te laten steriliseren/castreren. Voor informatie over alle voor- en nadelen vragen wij u contact op te nemen met onze praktijk.

In de week waarin de Wizet markt gehouden wordt, geven wij u 10 procent korting op een castratie of sterilisatie van uw huisdier, in onze vestiging Zetten.

U bent met uw huisdier welkom in onze praktijk in Zetten, Beatrixplein 21. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met 0488 451213 of lingehoevezetten@gmail.com.