Afbeelding
Foto:

Bij ons altijd een gratis waardebepaling!

ZETTEN - De lente heeft alweer even haar intrede gedaan en de temperaturen lopen weer op. Heeft u ook al plannen gemaakt voor de zomer?

Wij kijken graag met u vooruit waarbij er wellicht mogelijkheden zijn om zich te oriënteren op de woningmarkt. Wie weet wordt dit jaar voor u wel hét jaar van een nieuwe woning? Misschien betaalt u nog wel die hoge hypotheekrente? Hierdoor kan het juist interessant zijn om eens na te denken over verhuizen nu de rente nog laag is. Veel van onze klanten hebben de afgelopen maanden een grotere, duurdere woning gekocht waarbij de hypothecaire maandlast vrijwel gelijk is gebleven of zelfs is gedaald. Met de lage hypotheekrente van vandaag de dag is er vaak veel meer mogelijk dan u denkt.

Huizenprijzen zullen blijven stijgen omdat het aanbod steeds schaarser wordt. Dit biedt wellicht ook voor u perspectief wanneer u verhuiskriebels heeft. Gezien de groeiende woningmarkt stellen wij elke dag onze verwachtingen bij, zodat u kunt profiteren van de hoogste opbrengst. Het begint altijd bij een goed advies en de juiste verkoopstrategie. Wij komen daarvoor graag bij u thuis, uiteraard geheel vrijblijvend. Bij ons is een waardebepaling altijd gratis. Ook begeleiden wij u graag bij de aankoop van een nieuwe woning. Zitten wij binnenkort ook bij u aan tafel?

Deze special staat in het teken van de Wizet-jaarmarkt. De afgelopen jaren hebben wij ons kantoor op de kaart gezet met onder andere het 'taxeer & win-spel'. Ook dit jaar kunt u weer uw waardegevoel laten spreken door bij onze stand een taxatie in te leveren. Wij hebben deze keer een exclusieve dorpsvilla geselecteerd waarvan wij onlangs de verkoopopdracht hebben ontvangen. Taxeert u de juiste waarde? Dan wint u een ballonvaart voor twee personen boven de Betuwe.

Kinderen kunnen meedoen met het Oudhollandse spel 'stokvangen'. Ben jij de zenuwen de baas en vang je alle stokken die onverwachts uit het plafond vallen? Dan win je een leuke gadget voor de zomer.

Wij zien u graag op 30 mei bij onze stand voor ons kantoor aan de Hoofdstraat 68 in Zetten!