Afbeelding
Foto:

Vers is wat wij laten zien

ZETTEN - Dagelijks genieten wij van hetgeen wij mogen doen bij de Vleeschhouwerij in Zetten. Ons team geniet van hetgeen niet standaard is. Alles wat wij doen is in het zicht van de consument. Of het nu gaat om het uitbenen van al ons vlees, afvliezen, portioneren, worst maken, maar ook het maken van salades, sauzen en vleeswaren. Alles mag gezien worden. Wij hebben de passie en vakmanschap. Dat delen we graag zichtbaar uit.

Ons gezellige team ontvangt de consument vriendelijk. Vorig jaar november behaalde de Vleeschhouwerij nog de titel 'leukste slagerij van Nederland'. Mede doordat wij bewust kiezen in alles wat wij doen. Niets is standaard en voor 85 procent uit onze eigen keuken. Live in de winkel maar ook via Social Media delen wij onze passie. Denk aan Facebook & Instagram.

Eigenaar Cees van den Berg innoveert wekelijks dan wel dagelijks met het team nieuwe producten. De kennis doet hij op in Nederland, maar ook in het buitenland. Via diverse werkgroepen deelt hij kennis met de top van Nederland. Ook hierin is goed niet goed genoeg. Bijzonder, dat moet het zijn!

Onze consumenten steken meer tijd in 'thuis' koken. Wij denken daarin graag mee. Wekelijks kookt Cees twee keer per week thuis en deelt hij de ideeën met zijn medewerkers. Ook zij houden van lekker koken. Wij verkopen Smaak. De basis is echt onderscheidend en de wijze van rijpen van het vlees is echt bijzonder. Deze twee bewuste keuzes maakt een smaakvol eindproduct.

De Vleeschhouwerij is nu zes jaar in Zetten gevestigd. Wat met drie medewerkers begon is nu een team van dertien enthousiaste dames en jongens geworden. De Vleeschhouwerij is een Merk geworden en daar zijn wij erg dankbaar voor. Dankzij het vertrouwen van onze consumenten, die er graag een blokje voor omrijden.

Een hartelijk welkom.

Vleeschhouwerij, Hoofdstraat 58, Zetten; 0488 420175; www.vleeschhouwerij.com.