Afbeelding
Foto:

Willemsen Montage:

'Wij zijn op hemelvaartsdag geopend'

ZETTEN - Willemsen Montage is een dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de met name onderhoudsvrije producten. De kracht van ons bedrijf vindt zich dat we niks uitbesteden aan derden en alle werken compleet zelf maken zodat u altijd maar één aanspreekpunt heeft en u precies weet hoe alles verloopt.

Wij zijn er ook trots op om te mogen vermelden dat we dealer zijn van de volgende merken en producten: Verano, Keralit, Smitsbedrijven en Michel Oprey. Op het gebied van aluminium serres en terrasoverkappingen zijn we reeds vijftien jaar werkzaam en weten we precies wat er in de huidige markt speelt. Zeker op dit gebied is er veel verschil in kwaliteit en duurzaamheid van deze producten. Wij zijn daarom zeker enorm blij dat wij al jaren dealer zijn van Verano zonweringen en hebben dezelfde visie als ons.

Op onze website vindt u alle producten die hiervoor aanwezig zijn, www.willemsenmontage.nl. Alles op het gebied van ramen, deuren, kozijnen, vouwwanden en schuifpuien zowel in kunststof, aluminium en staal. Op het gebied van kunststof en aluminium zijn wij door de jaren heen in geheel Nederland werkzaam. Dit komt met name door onze eigen montage, omdat niet alleen het verkopen belangrijk is, maar zeker ook het monteren van het geheel. Wij zijn ook enorm blij dat we al jaren samenwerken met Smitsbedrijven dat beschikt over een compleet gamma en waar alles in eigen fabrieken wordt gemaakt en geleverd, met daarin de modernste technieken.

Op hemelvaartsdag bent u van harte welkom op de Heemraadlaan 30 in Zetten, waar we een aantal producten hebben staan met betrekking tot terrasoverkappingen en een complete tuinkamer. Onder het genot van een kopje koffie kunt u eventueel uw wensen bespreken. Wij zijn geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Willemsen Montage, Heemraadlaan 30 Zetten, 06 11536383, www.willemsenmontage.nl.