Afbeelding
Foto:

Welkom in de vernieuwde winkel van Dik Franken Tweewielers

ZETTEN - Als gemeentewinnaar van de Fietsenwinkel van het Jaar 2018 verkiezing heten wij u graag van harte welkom aan onze vernieuwde winkel. Onze fietsenwinkel, Bike Totaal Dik Franken Tweewielers, is al bijna 50 jaar een begrip in de Betuwe. Bij onze fietsenwinkel staat deskundig advies, kwaliteit en service altijd voorop.

Wij kunnen u adviseren over sportieve fietsen, stadsfietsen, tweedehands fietsen, (high speed) e-bikes van bekroonde merken zoals Gazelle, Koga, Giant, Klever, EBike Das Original en Cortina. In de winkel staan diverse elektrische demo-fietsen, zodat u de elektrische trapondersteuning zelf kunt ervaren tijdens een ritje door Zetten. Daarnaast kunt u in onze fietsenwinkel een uitgebreid assortiment (sportieve) fietskleding en kinderfietsen en –zitjes vinden.

Alle medewerkers van Bike Totaal Dik Franken Tweewielers vinden het belangrijk dat u zich bezig kunt houden met wat u het liefst doet: lekker fietsen van A naar B. Daarom doen wij onze uiterste best om alle zaken rondom uw fiets zo gemakkelijk mogelijk te maken. Klanten zijn gelukkig ook lovend over de service die wij bieden.

In overleg met u als klant bieden wij de volgende services aan:

- Bij elke fiets gratis het Fietspaspoort, met keuze uit servicepakketten

- (Elektrische) leenfiets tijdens reparatie;

- Zadelmeting, zodat u geen last meer heeft van zadelpijn

- Service-afspraken en proefritten gemakkelijk inplannen via onze website

- Mogelijkheid om een (diefstal)verzekering voor uw fiets af te sluiten

- Haal- en brengservice

Heeft u gerichte fietsvragen of wilt u gewoon graag een keer een elektrische fiets testen? Dan bent u van harte welkom Bij Bike Totaal Dik Franken Tweewielers.

Wij hopen u in ieder geval te zien op aan de Bakkerstraat in Zetten met de Voorjaarsmarkt op hemelvaartsdag. Net als vorig jaar pakken wij weer goed uit op deze dag.