Van 26 december tot en met 1 januari

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS STEENBOK. De steenbok is een einzelgänger. Maar als zij zich binden, dan zijn ze enorm trouw. Probleem in een relatie is wel dat ze eigenlijk alleen voor hun werk gaan. Ze zijn een beetje kil. Maar als je warmte aan ze toevoegt, gaan ze helemaal stralen. Veel vrienden hebben ze niet, maar ook hier geldt dat als er eenmaal vriendschap gesloten is, die voor het leven is.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Het gehele weekend, beginnend bij vrijdag, staat in het teken van activiteiten met de familie. Dat kan heel gezellig worden indien er maar genoeg ruimte is voor iedereen om zijn eigen 'ding' te doen. Volgende week maandag ben je wat chagrijnig. Het zelfs gebeuren dat je om niets kwaad wordt.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Na een gezellige kerst met veel eten en drinken wordt het komende weekend vooral uitbuiken en bijkomen. Misschien is het een goed voornemen om met oud en nieuw niet zoveel voedsel in te slaan. Een ander goed voornemen zou kunnen zijn om in het nieuwe jaar naar de sportschool te gaan.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Zondag ben je wat emotioneel. Volgende week maandag spring je in een gesprek van de hak op de tak. Niemand kan jou daardoor goed volgen. Leg belangrijke zaken punt voor punt uit. Oudjaar is een goede dag om naar een party te gaan waar alles bruist en je helemaal in de massa op kunt gaan.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
De nieuwe maan op donderdag maakt jou erg optimistisch. Je bent als het ware nieuwsgierig naar de toekomst. Vrijdag ben je wat gesloten alhoewel je je wel inzet voor een goed doel. Oud en nieuwe verlopen heel gezellig. Wel voel je op nieuwjaarsdag dat je van al die feestdagen heel vermoeid bent.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op tweede kerstdag doe jij iets heel bijzonders voor iemand die dat goed kan gebruiken. Al was het maar om het zelfvertrouwen van die persoon op te vijzelen. Tijdens het komende weekend loop je wel heel erg met jouw mening te koop. Bedenk dat jij niet altijd gelijk hebt, leeuw!

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Vanaf 29 december gaat jouw planeet Mercurius in het teken steenbok lopen. En dat brengt het normale leven van januari al weer in zicht. Maar op de 30e spring je nog even uit de bocht. En met oudjaar vier je heerlijk feest. Misschien ben jij zelf wel degene die deze party organiseert!

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Na een gezellige kerst heb je een hoop om over na te denken. Doe dat niet met een frons op je gezicht maar met een glimlach. Zie van het een en ander de humor. De jaarwisseling geef je op een bescheiden manier vorm. Niet teveel mensen bij elkaar en ook geen schranspartijen.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Vrijdag heb je de neiging om je emoties op te kroppen. Iets wat je te vaak doet! Geef er liever uiting aan want dat kan enorm opluchten. Volgende week maandag heb je de neiging om met iemand in de (figuurlijke) clinch te gaan. Met nieuwjaar ben jij in een opperbeste stemming en zie je uit naar 2020.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Op tweede kerstdag ben jij in een hele joviale stemming. En je tapt mopjes bij de vleet. Op vrijdag voel jij je heel krachtig. Je voelt je zo sterk dat je het aandurft om bepaalde persoonlijke plannen voor 2020 te onthullen. Met oudjaar omring jij je met diegenen waarbij jij je op je gemak voelt.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Vrijdag ben je een beetje chagrijnig. Er gaat veel in je om maar zoals gewoonlijk uit jij je daarover niet. Vanaf 29 december gaat de planeet Mercurius in jouw sterrenbeeld open en dat maakt je een stuk communicatiever. Nieuwjaarsdag wordt een uitgesproken gezellige dag met familie.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Donderdag heb jij hele goede ingevingen. Je voelt de ander als het ware telepathisch aan. Vrijdag ben je een beetje stilletjes. Zaterdag ben je het overal mee oneens. Lekker dwarsliggen dus. Volgende week maandag heb je de neiging om te praten alsof het een hink-stap-sprong is. Niet te volgen dus.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Donderdag en vrijdag zijn dagen om door een ringetje te halen. Jij voelt je opperbest en je wordt door anderen écht gezien. En je krijgt dan op diverse fronten je zin. Oud en nieuw vier je met divers bezoek of door zelf bij anderen op bezoek te gaan. Je raakt dan met leuke mensen in gesprek.