Proosten bij Kunst-en CultuurCafé
Proosten bij Kunst-en CultuurCafé pr

Oudjaarsborrel

Kunst- en CultuurCafé

ELST - Kunst-CultuurCafé Overbetuwe (KCC) sluit vrijdagvond 27 december het jaar af met liefhebbers van kunst en cultuur in Theater De KiK. Kunst- en CultuurCafé Overbetuwe is een werkgroep van stichting Art Overbetuwe.

Op het programma staan (korte) terug- en vooruitblikken, een toost met bubbels en vooral ook veel gezellig samenzijn. Welkom in de foyer van Theater De KiK in Elst! Tijdens de oudjaarsborrel blikt het bestuur van de stichting terug op het afgelopen jaar. De werkgroep KCC presenteert haar programma voor 2020. De werkgroep van de Kunstroute Elst 2019 licht de evaluatie van die kunstroute toe. En kunstenaarscollectief 'Het Venster' uit Zetten maakt ook haar plannen voor 2020 bekend.

Ontmoeten en inspireren

Stilstaan bij wat was en wat komt is leuk en belangrijk, maar minstens zo belangrijk is het om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Dat was, is en blijft het doel van KCC en dat slaan ze deze laatste avond van het jaar beslist niet over. De oudjaarsborrel wordt gehouden in Theater De KiK en start om 20:00 uur. Voel je welkom!