Oliebollen, film en schilderijen op De Loohof in Zetten

ZETTEN - "Wij luiden het jaar 2019 uit met oliebollen! Op maandag 30 december kunt u bij ons genieten van twee heerlijke verse oliebollen met een kopje thee of koffie."

De kosten hiervoor zijn twee euro en mochten er oliebollen over zijn dan kan men deze kopen voor 0,75 euro per stuk. Welkom vanaf 10.00 uur in de Stationsstraat 1, Zetten.

Op 2 januari 2020 om 19.00 uur draait Alfred de prachtige film The Zookeepers Wife. Het waargebeurde verhaal gaat over de moed van het echtpaar Antonina en Jan Zabinski van de dierentuin in Warschau. Zij zetten hun leven en dat van hun kinderen op het spel om honderden levens te redden. Kosten zonder koffie voor leden één euro en voor niet-leden 3,50.

Tenslotte is er op 11 januari 2020 in Ontmoetingscentrum De Loohof een tentoonstelling en verkoop van de schilderijen van de deelnemers van de schilderactiviteit. De schilderijen waren gedeeltelijk te bewonderen het oude Kruidvat.

Start 13.00 uur. De schilders zullen zoveel mogelijk aanwezig zijn.

Kerstviering in kerk Heteren

HETEREN - Op woensdag 25 december zal de kerstviering om 9.30 uur worden gevierd in de rooms-katholieke kerk van Onze Lieve Vrouwe Onbevlekt Ontvangen, Kerkplein 1 in Heteren.

Het is een Eucharistieviering die zal worden voorgegaan door pastoor Karel Donders. Het koor Ubi Caritas onder leiding van Rita Branderhorst zingt diverse kerstliederen en de gezangen bij deze viering. Het is weer een familieviering, waarbij we ook weer een beroep hebben gedaan op kinderen van De Haafakkers, die op verschillende momenten in de viering een gebed zullen voorlezen. Iedereen wordt van harte uitgenodigd bij deze viering aanwezig te zijn en deze mee te vieren. Na afloop van de viering zal er koffie, thee en chocolademelk worden geschonken met wat lekkers erbij.