Oktoberfesten doen het goed in onze regio, zelfs in december. Het Winterfestijn wilde dan ook niet achterblijven. (foto: Jaleesa Derksen)
Oktoberfesten doen het goed in onze regio, zelfs in december. Het Winterfestijn wilde dan ook niet achterblijven. (foto: Jaleesa Derksen)

'Losgehen' met Helene Fischer op het Winterfestijn

ELST - Maak je op voor de beste, leukste en gezelligste Duitse muziek tijdens het Oktoberfest op het Winterfestijn. Dj Pascal neemt weer plaats achter de knopjes voor een ouderwets gezellige ‘Deutsche Abend’. Mét surprise act!

Ieder jaar is het weer een hele uitdaging voor de programmacommissie: wat gaan we dit jaar bedenken aan leuke activiteiten voor onze fans? En wat slaat wel aan en wat niet? Daarbij maken we ook gebruik van enquêtes en reacties van bezoekers. We zagen om ons heen dat met artiesten als Helene Fischer Duitse muziek erg populair is. Maar ook Oktoberfeesten doen het goed in onze regio, zelfs in december.

Huisdeejay Pascal had wel zin om het dak eraf te draaien tijdens het Oktoberfest langs de ijsbaan. Een leuke deerne komt de avond versterken. Wie dat is, houden we graag nog even een verrassing. Helene Fischer was overigens te duur, dus die is het niet. Je hoeft trouwens niet in je dirndl of lederhose te verschijnen, maar gezellig is het natuurlijk wel!

Das Oktoberfest geht los op vrijdag 20 december ab 20.00 Uhr. Voor meer informatie over het Winterfestijn: www.winterfestijnoverbetuwe.nl.