Finale PZ 2018-2019. (foto: CV De Batsers)
Finale PZ 2018-2019. (foto: CV De Batsers)

Kaartverkoop Pronkzittingen De Batsers van start

ELST - Het carnavalsseizoen 2019-2020 is intussen weer van start gegaan. Voor carnavalsvereniging De Batsers betekent dit dat er weer een groot aantal activiteiten op de planning staat. Eén van de activiteiten is onze inmiddels beroemde Pronkzittingen. Deze vinden plaats op 7, 8 en 9 februari.

Tijdens een Pronkzitting wordt het publiek getrakteerd op een avond vol zang, sketches, humor en echt carnaval, kortom, een avond vol vermaak. De voorbereidingen voor deze Pronkzittingen zijn al geruime tijd aan de gang en er wordt stevig gerepeteerd! Het belooft ook dit jaar weer een spetterende show te worden. Kaarten zijn onder andere te koop bij de Albert Heijn, Jumbo en Dierspecialist Moniek in Elst, of of online via https://www.batsers.nl te bestellen.

Nieuws insturen?

REGIO - Wilt u graag iets onder de aandacht brengen in uw regio? Dat kan! Uw bericht kunt u online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de juiste regio. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren'. De rest wijst zich vanzelf. Heeft u vragen? Bel dan gerust even: 0481-464770. We helpen u graag verder.