Een bijzondere kerstavond door Vrouwen van Nu

HETEREN - In de weken voor kerst is het fijn om door middel van liederen in een goede kerstsfeer te komen.

Iedereen wordt daarom op maandagavond 16 december uitgenodigd in De Vloedschuur aan de Kerklaan 4a in Heteren. Wat is eigenlijk 'Het ultieme Kerstgevoel'? Krijg je het bij het horen van de prachtige klanken van ‘t Stille Nacht, voel je het tijdens de samenzang van 'Wij komen tezamen' of is het een combinatie van alle pure ingrediënten rondom Kerst.

Marie Christien (een sprankelende, ervaren podiumvrouw) verzorgt een voorstelling die het allemaal in zich heeft en gaat samen met haar publiek op zoek naar het 'Ultieme Kerstgevoel'. Ze zingt eigen werk en bekende kerstliederen die iedereen mee kan zingen. Geniet van de passie, het enorme plezier en de immense toewijding waarmee de show wordt gebracht, u gaat een hartverwarmende voorstelling tegemoet en zult een echte kerstgevoel ervaren!

Een unieke gelegenheid om deze avond bij te wonen. Met haar innemende persoonlijkheid, sprekende teksten en sprankelende uitstraling zal ze u ongetwijfeld een boeiende avond bezorgen. We nodigen daarom alle belangstellenden in Heteren uit om op maandag 16 december naar De Vloedschuur te komen en te genieten van deze geweldige avond.

De avond begint om 20.00 uur, maar kom niet te laat, want vol is vol. Kosten zijn 2,00 euro, inclusief consumptie in de pauze. Aanmelden graag via: vrouwenvannuheteren@gmail.com.