Kerstsfeer. (foto: Dini Huijbers)
Kerstsfeer. (foto: Dini Huijbers) Dini Huijbers

Sfeervolle kerstmarkt in Slijk-Ewijk

SLIJK-EWIJK - In Dorpshuis Beatrix aan de Dorpsstraat 15 in Slijk-Ewijk wordt er op zaterdag 7 december van 15.00 – 19.30 uur een gezellige en sfeervolle kerstmarkt gehouden.

Zodra je binnen bent proef je de gezellige kerstsfeer al. De grote zaal en de serre staan helemaal vol met een diversiteit aan kramen. Iedereen kan direct de kerstsfeer in huis halen. Je kunt er kerstversiering kopen, kerststukjes, cadeautjes, sieraden, heerlijke oliebollen en allerlei andere lekkernijen en leuke dingen.

In de ontmoetingsruimte (bij de bar) worden gezellige zitjes gemaakt, waar iedereen even kan rusten van alle gesnuffel op de markt. Natuurlijk neemt iedereen dan de gelegenheid om een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers te nuttigen of zomaar een ander drankje. Denk ook eens aan glühwein of warme chocolademelk (misschien met een toefje slagroom).

Iedereen kan dan natuurlijk ook al even snoepen van de overheerlijke oliebollen die men op de markt gekocht heeft en die door het bestuur van dorpshuis Beatrix met veel liefde zijn gebakken. Lekker opgewarmd is het daarna niet meer zo erg om de kou weer in te moeten. Er zijn ook kerstbomen te koop, dus de boom kan thuis al direct worden opgetuigd, misschien wel met leuke dingen, die op de markt zijn gekocht.