Jaarlijkse speculaasverkoop door scouting De Spoorzoekers

HERVELD - Komend weekend gaan de jeugleden van scouting De Spoorzoekers in Herveld en Andelst weer op pad voor de verkoop van speculaasmolens en banketstaven.

De opbrengst van deze actie komt rechtstreeks ten goede van de scoutingvereniging. "Bij onze vereniging bieden wij, elke week weer, onze jeugdleden van 5 - 8 jaar een veilige, leerzame en uitdagende speelomgeving. Om dit te kunnen blijven doen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Nieuwsgierig geworden? Stuur een email naar bestuur@spoorzoekers-ha.nl of kijk op de website."

Oliebollenactie in Hemmen

HEMMEN - Zaterdag 16 november is het weer zover. Vanaf 10.00 uur komen de vrijwilligers van de dorpsvereniging Hemmen weer langs de deur voor het verkopen van oliebollen in Hemmen en Zetten.

Zoals altijd gaat de opbrengst weer naar een goede doel. Dit jaar is dat Kinderopvangcentum Luna in Elst voor het aanschaffen van buitenspeelgoed voor kinderen met een beperking. De oliebollen kosten 5 euro per zak van negen stuks.

Winterkerstconcert Enjoy uitverkocht

DRIEL/ZETTEN - Twee weken nadat de kaartverkoop was gestart voor het Winterkerstconcert van koor Enjoy uit Driel waren alle plaatsen al gereserveerd.

Het concert gaat plaatsvinden in De Rank in Zetten op 8 december. Het koor gaat er een prachtige beleving van maken. De Rank is open vanaf 14.00 uur. Het concert start om 14.30 uur. Voor nadere informatie: www.koorenjoy.nl.