Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team blijft het goed doen in de eerste klasse. In Cuijk werd Cevelum met 6-4 verslagen. Meriam Willemse en Lennard Springvloet-Dubbeld wonnen knap tweemaal en André Jansen was eenmaal succesvol. Meriam en Lennard wonnen ook het dubbelspel.

Team twee behaalde tegen Revanche een 5-5 puntendeling. Dit is een goed resultaat, want Revanche staat bovenaan. Rudy Gerritsen was met drie zeges prima op dreef. Eenmaal winst was er voor Ronald Stevens en Patrick van Alst. Het derde team speelt met de week beter. De uitwedstrijd tegen Getavé werd nog verloren, maar nu was er een mooie 7-3 overwinning. Bart en Daan Barends wonnen fraai driemaal en de broers waren ook in het dubbelspel niet te kloppen. Team vier gaat voor het kampioenschap, deze keer werd SKF met 9-1 verslagen. Voor deze prima prestatie waren Ruud van Kooij, Hans Wassink en Bert Liethof verantwoordelijk. Alleen het dubbelspel ging verloren.

Het vijfde team behaalde een 5-5 score tegen het hoog geplaatste ONI. Anette Frederiks en Jaap van der Garde wonnen keurig tweemaal. Wilma Stap behaalde ook een mooie zege. Team zes speelde ook gelijk. Tegen Hutaf was Bert Liethof weer goed op dreef en won driemaal. Sascha Colen won eenmaal en was samen met Bert Vennik ook in het dubbelspel succesvol. Het jeugdteam is niet meer te houden, deze week werd SKF met 10-0 verslagen. Niels Loeffen en Bodhi Lindeboom zagen prima spel met de maximale score beloond worden. Het kampioenschap is een kwestie van tijd. Voor info over tafeltennis in Heteren zie: www.httc71.nl.