Afbeelding

Soulvolle muziek

in de Theaterkerk met Mitch Rivers

BEMMEL - Vrijdag 1 november komt Mitch Rivers zijn muziek ten gehore brengen in de Theaterkerk.

De getalenteerde, maar rusteloze Mitch Rivers verhuisde van Rotterdam naar Haarlem en zijn hoofd kwam daar tot rust. Zijn debuutalbum ‘Restless Soul, Heartless City’ verhaalt over deze woelige periode in zijn leven in de nietsontziende metropool. Zijn muziek is een combinatie van soulvolle folk- en americana-liedjes en wordt gekenmerkt door zijn vertederende stemgeluid. Onrust is de inspiratie voor zijn mooie muziek!
Mitch is geboren en getogen in Ierland. Hij speelde in zijn jonge jaren in punkbands, maar raakte steeds meer in de ban van artiesten als Otis Rush en Ray laMontagne. Zijn muziek sijpelt uit de poriën van zijn ziel: naakt en goudeerlijk, sexy en kwetsbaar. Een artiest om in de gaten te houden, en om naar te komen luisteren natuurlijk!

Aanvang 21:00 uur (zaal open 20:00). Locatie Foyer. Kaartjes kosten tien euro per stuk en zijn te bestellen op www.theaterkerk.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Thema-avond FNV Lokaal

ELST - Voor leden van Lokaal FNV Overbetuwe en Lingewaard is er donderdagavond 21 november van 19.30 tot 22.00 uur een thema-avond over pensioen in sociaal cultureel centrum De Wieken aan Prinses Irenestraat 49 in Elst (Gld).

Steeph Custers pensioenfondsbestuurder, zal deze avond uitleg geven over onderstaande onderwerpen:

1. Met mogelijk stapsgewijs omhoog gaan van AOW tot 2024 en daarna. Wat was de oude en is de nieuwe afspraak voor het stapsgewijs verhogen van de AOW-leeftijd?

2. Wat zijn de tijdelijke & vervolgafspraken voor stoppen met werken bij mensen met zwaar werk? Idem voor mensen boven de 60 jaar?

3. Korten en indexatie pensioenen: wat zijn de kansen nu en straks in het nieuwe contract?

4. Zijn er ook speciale afspraken voor flexwerkers en ZZP-ers? Kunnen zij zich vrijwillig aansluiten bij een pensioenfonds?

5. Na- en voordelen van een lage/hoge rente en politieke gevolgen ervan.

"Wilt u deze avond bijwonen, dan stellen wij het zeer op prijs als u dit ons even laat weten. Dit kan per email a.schuiling@fnv-overbetuwe.nl."