Boeken te kust en te keur.
Boeken te kust en te keur.

Eerste boekenbeurs in Vloedschuur Heteren

HETEREN - In de herfst komen we weer toe aan huiselijke gezelligheid zoals boeken lezen op de bank,gezelschapsspelletjes doen en grote of kleinere puzzels maken. Daar speelt de Vloedschuurgemeente dit jaar voor de eerste keer op in met de organisatie van een goed gesorteerde boekenmarkt.

In de grote zaal staan vele kramen. Of u nu houdt van literatuur of van romannetjes, van thrillers of van historische boeken,van tuin-en plantenboeken of van vakantieverhalen: het zal er allemaal te vinden zijn! Ook voor de kinderen zijn boeken voor allerlei leeftijden beschikbaar . Voor kleine prijsjes kan nieuw leesvoer voor de komende wintermaanden worden aangeschaft. Maar ook voor puzzels en spellen kunt u goed terecht.

Heeft u op zolder nog nette boeken, spellen of puzzels liggen waar u op bent uitgekeken? Deze kunt u donderdag 24 oktober tussen 18.30 en 21.00 uur of vrijdag 25 oktober tussen 15.00 en 17.00 uur en tussen 18.30 en 21.00 uur afleveren op Kerklaan 4a. Er worden geen encyclopedieën of schoolboeken aangenomen!

Op zaterdag 26 oktober heeft u tussen 10.00 en 15.00 uur volop de tijd om eens lekker rond te neuzen. Koffie en thee met iets lekkers zijn in de speciaal ingerichte koffiehoek te koop.