Duo Just Us 2. (eigen foto)
Duo Just Us 2. (eigen foto)

Solisten, een duo, een trio en...

een band bij Open Podium Elst

ELST - De organisatie van het Open Podium begroet vrijdagavond 25 oktober vanaf 20.30 uur twee solisten, een duo, een trio en een band in zalen- en partijcentrum Onder de Toren aan de Sint-Maartenstraat 34 In Elst.

Het duo TeeBeeBrown, gevormd door Teus de Bruin en zijn maat Michel Tent, speelt bluesy en balladsachtige nummers en die zingen zij overigens in hun moerstaal. De in Huissen woonachtige singer-songwriter Hans Witjes is deze keer ook van de partij. Hij zingt die avond diverse van zijn eigen Nederlandstalige luisterliedjes.

Ook Albert Barsch uit Alverna, gelegen tussen Wijchen en Grave, gaat op de Hollandse toer. Met zijn accordeon gooit hij bekende oer-Hollandse klanken de zaal in. Nieuw gezicht bij het Open Podium is het Nijmeegs akoestische duo Just Us 2. Het tweetal begeleidt zichzelf op gitaar en bij sommige nummers maken zij gebruik van de beat van een cajon. De vijfmansband EBA (Edese Blues Associatie)speelt blues en wil dat na een repetitieperiode graag een keer voor publiek doen. De organisatie Muziek In Elst faciliteert de deelnemers met de benodigde apparatuur, zoals mengpaneel, PA en microfoons.

Het Open Podium vindt meestal plaats op elke laatste vrijdagavond van de maand. Wie eind november wil optreden dient zich vóór 14 november aan te melden via 06 53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl. Publiek is bij het Open Podium welkom. De entree bedraagt twee euro.