Van 3 tot en met 9 oktober

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS WEEGSCHAAL. Weegschaal is hét teken van de liefde. Eigenlijk kunnen ze niet zonder een partner. Maar met eentje kan moeilijk zijn omdat ze wel willen dat hun wil geschiede! Ze hebben een ideaalbeeld van een relatie en hebben daardoor wel de neiging om onmin onder het vloerkleed te vegen. Ze zijn overigens hele goede relatiebemiddelaars en conflictoplossers.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Op donderdag 3 oktober laat je zien dat jij heel goed bent in improviseren. Zonder moeite los je met dit vermogen elk probleem makkelijk op. Vanaf vrijdag gaat jouw planeet Mars in het teken weegschaal lopen. Dat geeft je relatie(s) een hoop energie en je bent 'in' voor samen op stap gaan.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Tot en met het weekend is het rustig in jouw bestaan. Maar op maandag begin je onrustig te worden. Als vanaf dinsdag jouw planeet Venus in het teken schorpioen gaat lopen, wil jij op alle fronten het onderste uit de kan. Dat kan op woensdag uitlopen op een teleurstelling want iemand doet niet mee.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vanaf donderdag gaat jouw planeet Mercurius in het teken schorpioen lopen. Dat maakt jouw leven meteen een stuk intenser. Op vrijdag opletten dat jij je wel aan 'de regels' houdt. Op maandag moet jij je plannen aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Op woensdag krijg je vrijwel alles voor elkaar.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Donderdag en vrijdag gaat er veel mis, maar jij houdt de moed erin. Het komende weekend wordt overschaduwd door negatieve emoties. Maandag wil je vooruit maar zijn er veel mensen om je heen die dwarsliggen. Op dinsdag en woensdag gaat het samenwerken gelukkig een heel stuk beter.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
In het weekend maak jij je zorgen over een bepaald familielid. Misschien is het een idee om eens met de desbetreffende te gaan praten. Aanstaande maandag krijg je een zware taak op je schouders. Je baalt daarvan maar ziet het ook als een uitdaging. Dinsdag krijg je wel veel hulp hierbij aangeboden.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Vanaf donderdag loopt jouw planeet Mercurius in het complexe teken schorpioen. Dat betekent dat je voor hete vuren komt te staan. Vrijdag los je problemen met gemak op maar maandag 'struikel' je ergens over. Wacht met het oplossen tot woensdag want dan ben je zeer inventief en daadkrachtig.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Vanaf vrijdag loopt de planeet Mars in jouw sterrenbeeld. Dat maakt een tikje ongedurig en je hebt de neiging om vooral solistisch bezig te zijn. Vanaf volgende week dinsdag gaat jouw planeet Venus naar schorpioen. Dat maakt relaties een stuk intenser. Zo intens dat je er op woensdag van baalt.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Vlak voor het weekend wisselen twee planeten van teken en dat zorgt ervoor dat je bepaalde zaken en plannen opnieuw moet bekijken. Gebruik het weekend om alles goed door te denken. Maandag kom je meteen met kant en klare oplossingen en op woensdag kun je anderen zeer goed overtuigen.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Op donderdag 3 oktober ben jij in een vrolijke bui. Je goede gevoel voor humor wordt in je directe omgeving heel erg gewaardeerd. Tijdens het komende weekend heb jij de neiging om op allerlei uitdagende beweringen in te gaan. Niet doen want een discussie leidt helemaal nergens naar.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Op vrijdag 4 oktober ben jij heel open en eerlijk. Het lukt je die dag ook om ingewikkelde of zware zaken op een luchtige manier uit te leggen. In het weekend geniet je van de gezelligheid. Maandag moet je weer aan de bak maar heb je moeite met de manier waarop een bepaalde persoon de leiding neemt.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Vlak voor het weekend wordt er veel gevraagd van jouw flexibiliteit. Maar dat heb jij in huis als geen ander! In het weekend wissel jij een serieuze instelling af met grappen en grollen. Dat geeft de nodige ontspanning. Maandag is een probleem zo zwaar dat jij je afvraagt op jij je eraan moet wagen.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Donderdag heb je nog een hele positieve instelling. Maar vanaf vrijdag tot en met zondag raak jij verwikkeld in nutteloze discussies die écht nergens over gaan. Misschien doe jij er beter aan om je hier buiten te houden. Aanstaande woensdag heb je de neiging om de ander door een roze bril te bekijken.