Roma kinderen in Hodod. (foto: F. de Vries)
Roma kinderen in Hodod. (foto: F. de Vries) F. de Vries

Volgens kenners de leukste drive in de regio en ver daarbuiten

Bridge-drive voor Roemenië

HETEREN – Ook die jaar organiseert de stichting Barátok România uit Heteren een benefietbridgedrive. De opbrengst zal worden besteed aan de opvang van Roma-kinderen in gemeente Hodod. Na schooltijd krijgen zij een warme maaltijd en extra lessen.

De bridge-drive is op zaterdag 9 november in zalencentrum De Bongerd aan de Flessestraat 54 in Heteren. Aanmelden kan vóór 3 november uitsluitend via de mail bij Folkert de Vries (wijfam@globalxs.nl, Narcissenstraat 24, Heteren). De aanmelding graag met vermelding van de speelsterkte en NBB-lidmaatschapsnummer (indien van toepassing). Inschrijving kost 25 euro per paar, te voldoen door dit bedrag over te maken naar NL64 INGB 0006 8798 54, t.n.v. Stichting Barátok România. Niet-NBB-leden betalen 0,50 euro extra. De aanmelding is definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen.

De drive begint om 13:30 uur; de prijsuitreiking is om circa 17:15 uur. Er zijn mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door lokale sponsors. Het hoogst haalbare is de wisselbeker. Na afloop zorgt de stichting Barátok România voor een Roemeens hapje en een rondje Pálinka. Eén van de sponsors van de bridgedrive is B.C. 3 Sans-Atout uit Herveld.