Stuk van Olavspad Noorwegen. (foto: Just Bennis)
Stuk van Olavspad Noorwegen. (foto: Just Bennis) Just Bennis

Pelgrimsverhalen in Hemmen

HEMMEN - Wandelen of fietsen in de vorm van een pelgrimstocht is een manier om te vertragen, te bezinnen en je opnieuw te verbinden. Met jezelf, je ziel, de natuur, je medemens en…

In deze tijd van drukte en haast, neemt de belangstelling voor pelgrimeren niet voor niets toe. Maarten van Woerden, Frank en Alike Kloosterman en Trudy Bennis – de Jager nemen de toehoorder graag mee op hun pelgrimstochten naar Rome, Santiago de Compostela, Trondheim en de Walk of Wisdom.

Zij delen deze avond graag hun drijfveren, verhalen, bijzondere momenten en ontmoetingen die zij tijdens hun tochten hebben mogen ervaren. Ook geven ze praktische tips over voorbereiding en bepakking. "Laat u inspireren over deze mooie manier van reizen."

De avond is in de Hervormde Kerk Hemmen op 3 oktober van 20.00 - 22.00 uur. Kerk is open om 19.45 uur. Koffie/thee: 0,80 euro. Entree: gratis, vrijwillige bijdrage achteraf. Dit is een activiteit van de Regionale Werkgroep VIS (Het Gele Boekje). Informatie: www.gele-boekje.nl of trudybennisdejager@gmail.com.