Mantelzorger,

je kunt het zomaar zijn!

OVERBETUWE - Mantelzorger, je kunt het zomaar zijn! De tweede middag werd geopend door Rob Simons en zijn collega Dorien Dullaert, beiden zijn mantelzorgmakelaars. Rob is eigenaar van Mantelzorg Support Betuwe en Dorien is eigenaar van Mantelzorgmakelaar Arnhem.

Allebei zijn ze onafhankelijk, gecertificeerd en geregistreerd mantelzorgmakelaars. Het werkgebied van Rob is Lingewaard, Overbetuwe en Dorien is werkzaam in Arnhem en omgeving. Tijdens zijn presentatie vertelde Rob over wat zoal zijn werkzaamheden zijn, dat is informeren, ondersteunen, cliënten begeleiden door het woud van loketten van wet- en regelgevingen. Zo wordt de juiste zorg op de juiste manier geregeld.
Het tweede gedeelte van de middag werd gepresenteerd door Welmoed Reinsma van WMO gemeente Overbetuwe. De deelnemers werden geïnformeerd over WMO en daarnaast was er veel ruimte voor het stellen van vragen.
Volgende week komt Diëtiste Christel Witjes van diëtistenpraktijk De Linge met informatie over voeding in relatie tot vallen. De eerste week van oktober is het de jaarlijkse Valpreventieweek en dan gaan we ook met elkaar het spel Dobbelfit spelen. Iedereen is woensdag 2 oktober weer welkom vanaf 13:15 uur!