Doe mee met onze gym! (foto: Nico Vedder)
Doe mee met onze gym! (foto: Nico Vedder)

Proeflessen Gym 55+ bij GV Excelsior Zetten

ZETTEN - Bewegen is voor iedereen maar zeker voor volwassenen erg belangrijk. Na het dertigste levensjaar verliest het lichaam spiermassa. Dit spierverlies gaat pas echt toeslaan na het vijftigste levensjaar. Om spierverlies tegen te gaan en zo mogelijk weer op te bouwen is het belangrijk om krachttraining te doen.

Bij de diverse groepen voor volwassenen van GV Excelsior is dat dan ook een belangrijk onderdeel van de les. Zowel met als zonder behulp van verschillende materialen wordt gericht op de verschillende spiergroepen getraind. Dit gebeurt veelal op ritmische muziek. Ook lenigheids-, balans- en coördinatieoefeningen vormen onderdeel van de les. Een complete training met als doel gezond en sterk ouder te worden. En het trainen in een groep werkt niet alleen stimulerend maar is zeker ook gezellig.

"Wij nodigen u allen (m/v) hierbij van harte uit tot het bijwonen van twee gratis proeflessen. De lessen worden gegeven op maandag (8.45u-9.45u) en op donderdag (8.45u-9.45u en 9.45u-10.45u) in de De Wanmolen te Zetten. Voor meer informatie en aanmelding kunt u de website bezoeken www.gvexcelsior.nl of bellen met Yvonne Onck 0488 454729."