Afbeelding
Foto:

Inschrijven voor de

kerstmarkt in Bemmel

BEMMEL - De inschrijving voor de kerstmarkt in Bemmel is in volle gang. Er is nog voldoende plaats. Ook dit jaar belooft het weer een bijzonder evenement te worden wat weer vele bezoekers uit de gehele regio zal trekken. Dus schrijf u nu in als hobbyist of handelaar via onze website: www.kerstmarktbemmel.nl.

Wat is er dit jaar allemaal te beleven? Naast de traditionele kerstmarkt op zondag 8 december met de vele kramen met kerst gerelateerde artikelen, treden weer diverse koren op en zijn er diverse leuke activiteiten. Ook kunnen kinderen weer hun kerstwens kenbaar maken bij de grote kerstwensboom op de Markt. Natuurlijk zijn alle winkels en horecagelegenheden geopend.
Met de steun van vele sponsoren kunnen we dit jaar voor het eerst een overdekte kunststof ijsbaan van 200 m2 realiseren. Daar kan gratis drie dagen naar hartenlust worden geschaatst. Er is een uitgebreid programma met onder andere discoschaatsen op vrijdagavond en livemuziek op zaterdagavond en zondag.

Zowel zaterdag 7 als zondag 8 december vindt in kasteel De KInkelenburg weer de prachtige kunstexpositie 'Kunst in het Kasteel' plaats.

Houdt voor het volledige programma en de openingstijden onze facebooksite Beleef Bemmel en onze website www.kerstmarktbemmel.nl de komende tijd goed in de gaten. Mis het kerstmarktevenement in Bemmel zowel als deelnemer en bezoeker op 6, 7 en 8 december niet. Schrijf u in en/of zet het vast in uw agenda.