Graven in het geheugen... (foto: Pixmania)
Graven in het geheugen... (foto: Pixmania)

De Seniorenquiz van Forte Fit gaat door in 2019-2020

OVERBETUWE - In 2018 is Forte Fit van start gegaan met een quizavonden speciaal voor de 55-plussers wonend in of nabij de gemeente Overbetuwe.

"Vanaf 16 oktober organiseren we acht maanden lang een zeer gevarieerde quiz. U speelt (iedere avond in een ander team van drie personen) een aantal rondes tegen andere teams. U krijgt een combinatie van open en gesloten kennisvragen, fotovragen, videovragen, geluidsvragen, puzzels en logische denkraadsels die een beroep doen op de kennis, het inzicht en de samenwerking van de leden van uw team. Geen zorgen, zowel de mensen met een overvloed aan nutteloze kennis als de mensen die gewoon een gezellige avond willen hebben komen aan hun trekken. Samenwerking en plezier binnen het team staan voorop! En natuurlijk houden we rekening met de gemiddelde leeftijd. Een mooie combinatie van vragen over nu, over kortgeleden en vragen over ‘vroeger’. Iedere avond eindigt met een individuele finale: welke speler binnen het winnende team is zijn teamgenoten de baas en wordt dé quizzer van de avond?

Op de laatste avond (mei 2020) spelen alle avondwinnaars nog een aparte superfinale tegen elkaar! En dan weten we wie de nieuwe Seniorenquizzer in Elst geworden is! Spreekt u dit aan? Doe dan mee! En wie weet, misschien bent u wel de nieuwe Seniorenquizzer in Elst."

In de periode van oktober 2019 tot en met mei 2020 is seniorenquiz elke derde woensdag van de maand, steeds van 20.00 tot 22.30 uur in Onder de Toren, Elst. Prijs: 50 euro per persoon voor alle acht avonden. Informatie en aanmelden (via mail of de website tot 08 oktober) bij Jan Zwier (jan.zwier@chello.nl).