Tweedehands kledingbeurs voor volwassenen

HETEREN - Wat is er nou leuker dan voor zeer schappelijke prijsjes uw kleding met iets nieuws aan te vullen? Die gelegenheid wordt een ieder weer geboden tijdens de kledingbeurs van zaterdag 28 september.

De Vloedschuur in Heteren wordt weer omgetoverd tot een kledingbeurs, waar iedereen naar hartenlust kan snuffelen tussen de fraai gesorteerde rekken. Er zijn jassen, jurkjes, truien en broeken maar ook schoenen, riemen, tassen en sjaaltjes te kust en te keur! Zowel voor dames als voor heren. Gelegenheid om te passen is er voldoende aanwezig. En voor een pauzemoment is er opnieuw koffie of thee met zelfgebakken lekkers te koop. De deuren staan tussen 12.00 en 14.30 uur open.

Inleveren kleding

Voor deze markt kan de organisatie nog kleding, schoenen, handtassen en accessoires zoals sieraden, riemen en sjaals gebruiken. "Als u uw kledingkast aan een goede opruimbeurt gaat onderwerpen kunt u alle overbodig geworden, maar nog draagbare en schone kleding en accessoires op donderdag 26 september tussen 18.30-21.00 uur en vrijdag 27 september tussen 15.00 en 17.00 uur en van 18.30-21.00 uur inleveren bij De Vloedschuur. Het adres is Kerklaan 4a in Heteren.

Na deze markt gaan vrijwilligers van De Vloedschuur zich inspannen om op zaterdag 27 oktober voor de eerste keer een tweedehands boekenmarkt te realiseren.