HTTC 1: Meriam, André, Lennard en Marco. (foto: Astrid Barends)
HTTC 1: Meriam, André, Lennard en Marco. (foto: Astrid Barends)

Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Deze week is de tafeltenniscompetitie weer van start gegaan. Het eerste team behaalde, tegen het sterke De Treffers een mooie 6-4 zege.

Lennard Springvloet Dubbeld en André Jansen wonnen tweemaal en waren samen ook trefzeker in het dubbelspel. Meriam Willemse was eenmaal succesvol. Team 2 ging bij Bit.nl nipt ten onder. Rudy Gerritsen won fraai driemaal en invaller Bert Liethof won eenmaal. Jammer dat het dubbelspel verloren ging. De jeugd van HTTC 3 kon het niet bolwerken tegen de routine van Wehl 1. Alleen Daan Barends wist eenmaal fraai te scoren. Team 4 kende een flitsende competitiestart. TVO werd met 10-0 verslagen. Frank Balzer, Ruud van Kooij en Hans Wassink wonnen driemaal. Het dubbelspel was voor Ruud en Hans.

HTTC 6 speelt na de promotie in de voorjaarscompetitie een klasse hoger, maar dat was niet te merken. Kracht&Vriendschap werd met 8-2 opzij gezet. Marc Groenhuis kende een prima debuut bij HTTC en won driemaal. Rogier van Balgooi bleef ook knap ongeslagen. Sascha Colen won eenmaal en won samen met Rogier ook het dubbelspel. Het jeugdteam kende een prima start en won met 9-1 bij SKF. Bodhi Lindeboom won heel mooi vier maal en Niels Loeffen was met drie zeges ook goed bezig. Samen wonnen ze tweemaal het dubbelspel. Jammer dat afgelopen zaterdag de tegenstander niet kwam opdagen, Niels en Bodhi waren er klaar voor. Meer info over tafeltennis bij HTTC staat op www.httc71.nl.