De finalisten bij de dames in 2018. Van links naar rechts: Kim Verwoert, Petra Frentz, Wendy Berns en Wendie van de Helm. (foto: M. Rooijakkers)
De finalisten bij de dames in 2018. Van links naar rechts: Kim Verwoert, Petra Frentz, Wendy Berns en Wendie van de Helm. (foto: M. Rooijakkers)

Masterstoernooi bij TVHA

HERVELD - Voor de achtste keer wordt het Masterstoernooi bij TVHA georganiseerd. De beste dubbelspelers (actuele dubbel-rating) van TVHA zullen hiervoor worden uitgenodigd. Dit jaar wordt het toernooi gespeeld tijdens de jaarlijkse bedankavond voor de leden van alle commissies binnen TVHA én alle sponsoren.


Zaterdag 5 oktober vanaf 19.00 uur strijden de acht beste heren en acht beste dames wederom om de Masterstitel bij TVHA. In twee poules van vier spelers gaan ze met elkaar de sportieve strijd aan. Ze spelen hierbij drie keer met en tegen elkaar. Waarbij elke wedstrijd gaat over één set. De beste twee spelers uit elke poule spelen vervolgens de finalepoule. Een uniek concept wat zorgt voor mooi en spectaculair tennis, maar daarnaast ook erg gezellig is.
Dit jaar wordt het Masterstoernooi gespeeld tijdens de jaarlijkse bedankavond. Op deze bedankavond worden alle sponsoren én commissieleden in het zonnetje gezet. Immers, een vereniging kan niet bestaan zonder sponsors en vrijwilligers die de nodige uren besteden aan het onderhoud van het park, de kantine of het organiseren van vele activiteiten. Traditioneel een leuke avond waarbij ook de partners van de vrijwilligers aanwezig zullen zijn.

"Draagt u TVHA en haar vrijwilligers een warm hart toe, of bent u benieuwd naar wie zich TVHA Master 2019 mag noemen? Kom dan zaterdagavond 5 oktober naar sportpark TVHA in Herveld. We maken er een gezellig en sportief toernooi van, met het beste dubbelspel dat TVHA te bieden heeft!" Meer info staat op www.tvha.nl.