Just Fabulous. (foto:Marco Hamelink)
Just Fabulous. (foto:Marco Hamelink)

Open Podium Elst weer van start

ELST - Na een muzikale stilteperiode van bijna vier maanden pakt de organisatie van het Open Podium in Elst de draad weer op. De eerste editie van het evenement in het seizoen 2019-2010 is op vrijdag 27 september vanaf 20.30 uur.

Ook in het nieuwe seizoen fungeert het zalen- en partycentrum Onder de Toren aan de Sint-Maartenstraat 34 in Elst als locatie van dit maandelijkse muziekfestijn. De seizoenstart biedt bezoekers een gevarieerd programma met een singer-songwriter, een coverband plus een band met vier zangeressen.

Alex B. is een singer-songwriter die een regelmatige deelnemer is aan het Nederlands Kampioenschap Straatmuzikanten in Elst. Hij vertolkt deze avond behalve nummers van bekende zangers en bands ook eigen nummers. Alex B. is een fervent Neil Young-fan.


De coverband op vrijdag 27 september heet, hoe kan het ook anders, We-Cover. De leden van de band komen uit Dieren en Arnhem en de vierkoppige formatie is inmiddels uitgebreid naar vijf leden. We-Cover brengt pop, rockcovers uit de jaren ’80-’90 tot nummers uit het heden ten gehore. Daarnaast staat er ook een aantal Nederlandstalige covers op hun setlist.


Vier zangeressen, Barbara, Diana, Marijke en Reanda, treden op onder de naam Just Fabulous In wisselende samenstelling geven zij nummers een persoonlijke touch, van solo’s tot vierstemmige arrangementen. Het gezelschap uit de Overbetuwe laat deze avond hun zangkwaliteiten als groep horen door middel van bekende hits.

Publiek is bij het Open Podium welkom vanaf 20.30 uur. De toegang bedraagt twee euro per persoon.