Afbeelding
Foto:

Pompoenen en kalebassen

RANDWIJK - Voor pompoen en kalebassen in allerlei kleuren en maten bent u bij de familie Vroegop aan het juiste adres. Het erf ligt er weer vol mee. U kunt kiezen uit ongeveer 200 soorten.

Wilt u pompoen eten, er zijn diverse soorten lekkere pompoenen. Er liggen gratis receptenfolders voor u klaar. Iedere pompoen is eetbaar, mits ze niet gekruist zijn met een kalebas. De meest gangbare eetpompoenen liggen voor u klaar, Uchiki Kuri ( de bekende rode pompoen) Red Oktober (ook rood, maar groter dan de Uchiki) Crown Prince, Delica en de Spaghetti pompoen. En nog veel meer soorten lekkere en mooie pompoenen. De pompoenen van Vroegop zijn ras zuiver en goed gerijpt van het land gehaald. Er wordt bijna iedere dag geoogst, er liggen dus iedere keer weer andere uitgestald.

Zoekt u iets voor bloemschikken? Er zijn kleine kalebasjes, sierkomkommers en lampionnetjes. Ook zijn er diverse herfstdecoraties, bakjes, mandjes, leuke en lekkere dingen. Wat denkt u van een leuke schaal of mand kalebassen op tafel of een leuke schikking van pompoenen en kalebassen in de tuin of op het terras. Ook zijn er zonnebloemen van eigen kwekerij in de boerderijwinkel te koop.

De boerderijwinkel is het hele jaar geopend op ma, woe, do, vr en za. Van 09.30 tot 16.00 uur. Op dinsdag is de winkel gesloten. Naast de boerderijwinkel is er de aardappelautomaat. Deze is geopend van 07.00 tot 22.00 uur. In de automaat vindt u aardappelen, uien en eieren. In de winkel vindt u deze producten, fruit en diverse streekproducten. De aardappelen en uien zijn van eigen teelt en voorzien van een GlobalGAP certificaat, dat wil zeggen dat de hele teelt en de bewaring van de producten gecontroleerd wordt. Kijk voor meer informatie op www.vroegop-randwijk.nl

Facebook: Pompoenenwinkel en Vroegop Randwijk VOF.

Fam. Vroegop, Knoppersweg 2, Randwijk; 0488 491291; info@vroegop-randwijk.nl.