Van 19 tot en met 25 september

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS MAAGD. Gezondheid is een hoofdthema voor de maagd. Daarom vindt de maagd het ook zo belangrijk dat er alles aan gedaan wordt om zo hygiënisch mogelijk te zijn. Beter voorkomen dan genezen! En de maagd let ook op gezonde voeding. Dan wel via de schijf van vijf, dan wel via een alternatieve manier van evenwichtige voeding. De darmen zijn een gevoelig punt.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Op donderdag staat iedereen ervan te kijken hoe open jij bent over je gevoelsleven. Dat zijn we van jou niet gewend! Vrijdag is een zeer hectische dag. De gebeurtenissen volgens elkaar heel snel op en je krijgt amper de kans om te reageren. De rest van de (volgende) week heb je nodig om bij te komen.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Donderdag zijn er helaas wat relationele spanningen. Dat heeft alles te maken met jullie onderlinge verschillen. Dat hoeft geen breuk te betekenen, maar wel dat je soms je eigen weg moet gaan. Rond volgende week woensdag moet je misschien weel je spaargeld aanspreken vanwege een tegenvaller.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vrijdag is er nog geen vuiltje aan de lucht. Maar tijdens het komende weekend krijg je te maken met stroeve gesprekken waarbij niemand een duimbreedte toegeeft. Rond volgende week woensdag gaat de communicatie een stuk beter maar blijven er wel onderwerpen die niet aangeroerd worden.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Op donderdag en vrijdag lopen jouw zaakjes heel gesmeerd. Dan is het jammer dat het weekend wat moeizamer verloopt. Iedereen lijkt het oneens met de ander. Dat gaat op maandag en dinsdag ook zo, maar is er iets meer ontspanning. Op woensdag voel jij je een stuk beter en ontspan jij jezelf volledig.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Aanstaande donderdag zit jij behoorlijk lekker in je vel. Contacten met anderen verlopen daarom ook moeiteloos. In het weekend krijg je te maken met partijen die een conflict hebben. Is dat de reden dat je vanaf maandag je opwerpt als bemiddelaar? Je gaat in ieder geval voor wederzijdse belangen.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Vrijdag is een goede dag om te gaan shoppen. Jouw klerenkast kan vast wel wat uitbreiding gebruiken. In het weekend verlopen de contacten stroef. Jouw kritiek wordt gemakkelijk terzijde geschoven. Volgende week dinsdag lukt het je beter om wat jij wilt onder woorden te brengen.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Op donderdag krijg je te maken met een haperende vriendschap. Jullie ideeën liggen mijlenver uiteen. Op maandag begint de weegschaaltijd weer. Een periode waarin je het liefste bezig bent met één op één contacten. Toch loopt dat woensdag heel moeizaam. De ander is te veeleisend.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op donderdag voel jij je uitstekend. Je voelt een enorme drive om jezelf waar te maken. Maar op vrijdag lijkt het wel alsof iedereen daar een stokje voor wil steken. Tot grote ergernis van jou want je had dat niet verwacht. Aanstaande maandag zit je met een emotioneel dilemma, maar je zegt niets.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Het belooft een heel hectisch weekend te worden. Al jouw plannen lopen op dit moment in het honderd en de chaos is daardoor compleet. Het is het allerbeste om eventjes niets te doen. Volgende week dinsdag kom je weer tot jezelf. Je weet dan beter wat je wel en wat je absoluut niet wilt.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Gedurende het komende weekend willen meerdere mensen met jou in gesprek gaan. Maar jij geeft eventjes 'niet thuis'. Over bepaalde onderwerpen wil jij eerst nog eventjes nadenken. Volgende week woensdag ben jij ook al niet bereid om mensen te woord te staan. Je zit even in een stugge bui.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Donderdag en vrijdag kamp jij met allerlei relationele spanningen. Het heeft niet zozeer met jou te maken maar meer met de ander. Die doet er alles aan om het contact te saboteren. Resultaat is dat jij je de rest van de week helemaal afsluit voor contact. Misschien zet je zelfs je telefoon uit!

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Het komende weekend heb jij het gevoel dat je helemaal vastloopt. Daarbij komt dat de ander je heel onrechtvaardig behandelt. Maak er geen al te groot drama van, vissen. Dat is het niet waard. Rond volgende week dinsdag voel jij je een stuk beter en kom je ook veel beter uit je woorden.