Workshop fotografie:

mantelzorgactiviteit

KESTEREN - Op de foto... (mantel)zorg met liefde voor elkaar. Hoe kijk jij hier naar? Een fotografieworkshop door Riënne Fotografiënne.

Voor vaders, moeders, buren, (klein)kinderen, dochter of zoon. Je zorgt voor elkaar. Dat is toch heel gewoon… Zo gewoon dat het speciaal wordt als dit is vastgelegd. Even oog hebben voor elkaar. In een ontspannen gezellige setting bezig zijn met zorg voor beeld, van elkaar.

Natuurlijk fotografeert professioneel fotografe Riënne jullie ook even samen (via de mobiel). Kom 2 november gewoon gezellig even in beeld! Na afloop krijg je een professioneel gemaakte foto op je eigen telefoon mee. Van jou alleen of van jou samen met iemand anders in vele liefdevolle poses.

Je kunt zelf kiezen of je alleen wilt komen als mantelzorger of dat je de persoon voor wie je zorgt meeneemt (als dat mogelijk is). Zou je wel graag willen komen, maar heb je niemand die dan bij jouw partner of kind blijft? Neem dan even met ons contact op om te kijken of we iets kunnen regelen. Neem gerust ook iemand anders mee als je dat prettig vindt. Dan hoef je niet alleen te komen.

De workshop fotografie op is op zaterdag 2 november van 15:00 – 17:00 uur in het Dorpshuis Kesteren wordt aangeboden door het Huis van Kesteren. Voor eventuele vragen kan men contact opnemen met Esther Morren van Welzijn Rivierstroom via: Esthermorren@welzijnrivierstroom.nl, 06 33421037.