Verkoopdag/rommelmarkt in Zetten

ZETTEN - Gezelligheid, ontmoeting, leuke spullen zien en kopen zijn de vaste ingrediƫnten van de jaarlijkse verkoopdag/rommelmarkt rond de Nederlands Hervormde kerk in Zetten.

Op 5 oktober is het weer zover. Iedereen is dan welkom op Kerkstraat 11. Vanaf 9.30 uur is het plein rond de kerk de plek van de verkoopdag/rommelmarkt. Er staan verschillende standhouders met levensmiddelen (zoals groente, fruit, verse goulashsoep, cake en taart), bloemen en planten en er is een rommelmarkt. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Voor hen is er een springkussen aanwezig.

Na het nodige te hebben gekocht kan de bezoeker genieten van een kopje koffie of thee met een versnapering. Tegelijkertijd kan men meedoen met de veiling die om ongeveer 11.00 uur start. Ook voor de lunch kan men hier terecht. Zoals gewoonlijk is er een broodje hamburger et cetera verkrijgbaar. De markt duurt tot 13.30 uur.

"Heeft u nog goede/nette spullen (geen grote meubels/wasmachines en dergelijke) van enige waarde waar u afstand van wilt doen, dan kunt u die op zaterdag 28 september tussen 09.30 en 11.30 uur afgeven bij de Hoeksteen, Damstraat 15. De opbrengst is bestemd voor vernieuwing van het kerkinterieur."