Mobiel zijn en blijven met project Automobiel

ELST - Vrijdag 27 september is er in De Wieken een informatiebijeenkomst over het project Auto- Mobiel. Een project dat bedoeld is voor mensen die zelf geen vervoer hebben en toch mobiel willen zijn. Met inzet van vrijwilliger chauffeurs kunnen inwoners worden vervoerd, dit letterlijk van deur tot deur.

Ook binnen de gemeente Overbetuwe zien we dat inwoners steeds afhankelijker worden van het openbaar vervoer. Maar er zijn mensen die niet altijd gebruik kunnen maken van het openbare vervoer of de buurtbus. Het project Auto Mobiel kan daar een oplossing in bieden. Om inwoners zonder eigen vervoer toch mobiel te laten zijn en te laten blijven, heeft Fort Welzijn samenwerking gezocht met AutoMobiel.

Vrijdag 27 september is er een informatie bijeenkomst voor alle geïnteresseerden met name inwoners die als vrijwillige chauffeur ondersteuning willen bieden in dit project of inwoners die hier gebruik van willen gaan maken.

De informatiebijeenkomst is 27 september van 16.00 tot 18.00 uur in De Wieken (Pr. Irenestraat 49, Elst). Aansluitend wordt soep met een broodje aangeboden. Voor informatie en aanmeldingen kan men contact op nemen met Forte Welzijn, 085 0406066 of mailen naar automobiel@fortewelzijn.nl.