High tea
High tea

High tea voor nieuwe inwoners

OVERBETUWE - Ben jij in 2018/2019 in Overbetuwe komen wonen? Dan kun je je aanmelden voor een heerlijke high tea!

Voor de tweede keer organiseren wij als buurtverbinders van Ons Overbetuwe een (gratis)
high tea voor nieuwe bewoners. Je kunt nieuwe bewoners ontmoeten en kennis maken met
de buurtverbinders van Ons Overbetuwe. Aanmelden kan tot 28 september. Vind je het leuk om andere (nieuwe) bewoners uit onze mooie gemeente te ontmoeten? Onder genot van koffie/thee en lekkere hapjes kan dit, door je nu aan te melden!
Het belooft een gezellige middag te worden. De high tea wordt verzorgd door Thee van
Toen uit Elst (https://theevantoen.weebly.com) in dorpshuis De Schakel, De Honsvoet 2 in Oosterhout op zaterdag 5 oktober van 14.00 – 16.00 uur. Aanmelden moet voor 28 september door een mail te sturen naar contact@onsoverbetuwe.nl. (www.onsoverbetuwe.nl).

Oproep

Betuwenaren in het buitenland

Kent u familie of vrienden die uit de Betuwe vertrokken zijn om het avontuur in het buitenland aan te gaan? En graag zijn/haar verhaal wil delen? Stuur dan een mail rechtstreeks naar de auteur van de rubriek, Hans Schmeinck: hansschmeinck@gmail.com. Daarin svp vermelden: naam emigrant, leeftijd, geboorteplaats/voormalige woonplaats, land van bestemming en mailadres. En wie weet staat je familielid en/of vriend(in) binnenkort in Hét Gemeentenieuws! Natuurlijk mag de emigrant zelf ook een mail sturen. Bij voorbaat dank!